Introductietraining opleiding tot paardencoach

Grijp nú je kans en volg onze gratis introductietraining voor de opleiding tot paardencoach!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Is werken met paarden je passie?
En krijg je energie van mensen helpen en coachen?
En wil je daar je beroep van maken?
Wil je anderen laten ervaren wat paarden je kunnen leren over je eigen gedrag?
En wil jij je verder ontwikkelen?

Dan is de gratis introductietraining van de opleiding tot paardencoach écht iets voor je! Hierin vertellen we wat de volledige opleiding je brengt en wat je ermee kunt. Tijdens de opleiding krijg jij handvatten om te leren coachen met behulp van paarden. Een groot deel van de opleiding is gebaseerd op de achtergrondkennis vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hierdoor krijg je niet alleen tools om met de paarden aan de slag te gaan, maar leer je ook gesprekstechnieken – zodat je de cliënt helpt om van een probleem tot een oplossing te komen. Bovendien komen ook je persoonlijke thema’s aan bod tijdens de opleiding.

23 juli
19:30 uur tot 21:30 uur

Meer dan 10 jaar
ervaring
in paardencoaching!

Erkende opleiding
CRKBO geaccrediteerd

Wordt 2021 jóuw jaar?

Een betere verstandhouding met jezelf en anderen!

Dit is je kans om één van onze gratis introductietrainingen van de opleiding tot paardencoach bij te wonen, want onze opleidingen gaan na de zomer weer van start! Begint het al te kriebelen? Maar houdt iets je nog tegen? ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Tijd om het nu eens anders aan te pakken. Volg daarin je hart, want dat klopt. Je bent het waard om in jezelf te investeren en te groeien als persoon. 

Wat de opleiding jou biedt?

Leer de paardentaal kennen

Ontwikkel je coachvaardigheden
Leer van professionals met jarenlange ervaring
Deel je passie voor paarden
Start of groei als coach
Werk aan je eigen ontwikkeling

Dat wil jij toch óók? 

Houdt iets jou nog tegen?

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past.

Wij hebben jarenlange ervaring met paardencoaching én zijn gespecialiseerd in het geven van communicatietrainingen. Je leert het vak dus van echte professionals – die bovendien jouw bevlogenheid met paarden delen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, omdat we met kleine groepen werken. Daardoor hebben we tijdens de opleiding alle aandacht voor jou.

‘Door deze opleiding heb ik persoonlijk een enorme groei ervaren. Het heeft mij handvatten gegeven om dit door te geven en te mogen genieten om ook anderen dit te laten ervaren. De opleiding voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Het was zeer gezellig en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden.’

Sonja Oosterdijk

‘Goede combinatie van theorie, praktijk en ervaringen uitwisselen. Ik weet dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt? Dan ben je bij InnerQi op het juiste adres. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.’

Ellen van den Oudenrijn

Voor mijzelf, vind ik het altijd weer ontroerend te zien wat er altijd weer gebeurd tijdens een sessie met de paarden en de coachee, en wat voor effect dat heeft. Het heeft mij geïnspireerd om er mee verder te gaan .
Al met al , vond ik het een hele mooie opleiding. Ik gun iedereen deze reis , ongeacht of je er mee verder gaat en wilt of niet.’

Willem Bijlsma

Praktische informatie

De proeftraining paardencoaching vindt plaats op de manege van 19:30 uur en 21:30 uur.

Eerstvolgende introductietraining(en):

– vrijdag 23 juli Bornerbroek 19:30 uur tot 21:30 uur

Locatie: Manege Marina Kuipers
Tusveld 13, 7627 NV  Bornerbroek (Twente)

Schrijf je nu in. Let op: vol=vol!

Veelgestelde vragen:

Kan ik een introductietraining ook online volgen?

Nee, de introductietraining voor de opleiding tot paardencoach wordt speciaal gegeven op de manege in Cornwerd (Friesland). Dat doen we omdat de volledige opleiding voornamelijk praktisch van aard is en grotendeels in de manege plaatsvindt. Die setting willen we ook tijdens de introductietraining neerzetten.

Kan ik de training achteraf wijzigen of annuleren?

Natuurlijk! Als het jou niet lukt om aanwezig te zijn tijdens een introductietraining voor de opleiding tot paardencoach, mag je ons gerust mailen of bellen om de introductietraining te wijzigen of te annuleren. Een introductietraining is geheel vrijblijvend. Let wel op: het wijzigen of annuleren van de training kan nog tot 24 uur voor aanvang van de introductietraining.

Trainingen en COVID-19

Onze locatie (manege Boeyenkamp) is dusdanig ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Op deze manier kunnen we op een veilige manier onze (introductie)trainingen op locatie geven. We werken met een beperkte groepsgrootte. Zodra jij je aanmeld voor een introductietraining ontvang je vooraf een gezondheidscheck in je mailbox. Heb je klachten? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven. We kunnen dan samen een nieuwe datum inplannen. We houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten.

Let op: vol=vol!