NLP proefles

Altijd al willen weten wat NLP is en wat het voor jou kan betekenen?
Meld je nú aan voor de gratis introductietraining NLP!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens de gratis introductietraining NLP vertellen we je wat de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) bij InnerQi je zal brengen. In onze opleidingen geven wij jou inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Begrijpen anderen vaak niet waar jij op doelt?
 Ben je regelmatig gefrustreerd?
 Voel jij je regelmatig geremd of geblokkeerd?
 Word je snel boos?
 Durf jij niet altijd je mening te geven of loop je dan rood aan?

En wil jij dat graag veranderen? Kom dan naar één van onze  introductietrainingen NLP – in Grou of Deventer! Wij hanteren een persoonlijke aanpak en werken met kleine groepen, daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. Doe je mee?


1 en 9 september

– 1 september: 19:30 uur tot 21:30 uur
– 9 september: 19:30 uur tot 21:30 uur


Meer dan 15 jaar
ervaring
in NLP!


Erkende opleiding
CRKBO geaccrediteerd en aangesloten bij NVNLP

Wat brengt NLP jou?

Een betere verstandhouding met jezelf en anderen!

Gedurende de introductietraining krijg jij de touwtjes in handen. Je leert om afscheid te nemen van oude gedragspatronen. Met onze training trek je het eerste sprintje naar jouw doel. 

Met NLP:

Werk je aan een betere verstandhouding
Worden problemen voor jou een uitdaging
Leer je jouw gedachten te sturen
Handel je vanuit een ander perspectief
Boost je jouw communicatie skills!

Hoe je start met dit sprintje? Dat vertellen onze coaches jou allemaal tijdens de gratis introductietraining NLP! Laat je inspireren door je hieronder aan te melden.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de gratis NLP introductietraining!

Nieuwsgierig geworden naar NLP? Kom dan naar de introductietraining NLP in Deventer of Grou. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en werken met kleine groepen, daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. De gratis introductietraining is geheel vrijblijvend.

‘Een verrijkende ervaring om deze introductietraining te mogen doen. Ik heb veel geleerd over mijzelf. De sfeer tijdens de training was ontspannen en open. Het gaf mij inzicht in mijn dagelijkse communicatie. Zowel werk als privé!’

Roelof Pot – Docent

‘Dit gun ik een ieder! Tijdens de introductie is mijn kijk op de wereld, en op dat van anderen veranderd. Ik heb vervolgens de volledige opleiding gevolgd. Ik ervaar nu meer keuzevrijheid!’

Selma Vos – Office manager

‘De training was al érg leerzaam! Veel nieuwe inzichten gekregen. Op aanbeveling ben ik de opleiding NLP gaan volgen. Het waren hele leerzame maanden. Ik ervaar nu veel meer innerlijke rust. Een fijne groep!’

Andrea ter Laak – Beleidsondersteuner

Twijfel jij nog over een NLP training of opleiding?

Laat ons je helpen om de juiste beslissing te maken, zodat jij de opleiding kan volgen die bij jou past. 

Wij horen onze deelnemers vaak verzuchten: “Dat had ik veel eerder moeten doen!” Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de onderlinge herkenning. Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

Praktische informatie

De introductietrainingen vinden plaats van 19:30 uur en 21:30 uur.

Inclusief werkboek ‘in 7 stappen effectiever communiceren.’

Eerstvolgende introductietraining(en):

– dinsdag 6 juli NLP Locatie Deventer (online)
– woensdag 1 september NLP Locatie Deventer
– donderdag 9 september NLP Locatie Deventer

Locatie: Deventer
Zutphenseweg 55,  7418 AH Deventer

Schrijf je nu in voor één van onze introductietrainingen. Let op: vol=vol!

Veelgestelde vragen:

Kan ik een introductietraining ook online volgen?

Je kunt deelnemen aan een introductietraining op locatie of online. Dit selecteer je bij het aanmelden.

Kan ik de training achteraf wijzigen of annuleren?

Natuurlijk! Als het jou niet lukt om aanwezig te zijn tijdens een NLP introductietraining, mag je ons gerust mailen of bellen om de introductietraining te wijzigen of te annuleren. Een introductietraining is geheel vrijblijvend. Let wel op: het wijzigen of annuleren van de training kan nog tot 24 uur voor aanvang van de introductietraining.

Trainingen en COVID-19

Onze NLP locaties zijn dusdanig ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Op deze manier kunnen we op een veilige manier onze (proef)trainingen op locatie geven. We werken met een beperkte groepsgrootte. Zodra jij je aanmeld voor een introductietraining ontvang je vooraf een gezondheidscheck in je mailbox. Heb je klachten? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven. We kunnen dan samen een nieuwe datum inplannen. We houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten.

Let op: vol=vol!